Hirdetés

Forrás: Facebook


Kis Grófo, a népszerű mulatós énekes, nemrégiben kellemetlen helyzetbe került, miután csalók az ő nevét felhasználva indítottak nyereményjátékot a TikTokon, így megtévesztve a rajongókat. A gyanútlan követőket hamis ígéretekkel csábították, aminek következtében többen is jelentős pénzveszteségekkel szembesültek. A csalás áldozataivá vált rajongók több millió forintos kártérítést követelnek, hiszen úgy vélik, Kis Grófo felelős a történtekért.

Hirdetés

Az ügy akkor került Kis Grófo tudomására, amikor egyik rajongója arról értesítette, hogy nyertesnek hirdették ki a játékban, és most szeretné átvenni a nyereményét. Az énekes döbbenten fogadta a híreket, mivel semmiféle nyereményjátékot nem hirdetett. A bejelentést követően számos hasonló követelés zúdult rá, minden esetben jelentős összegek megtérítését igényelve.

Hirdetés

Kis Grófo az eset kapcsán azonnal cselekedett: közleményben hívta fel a rajongók figyelmét, hogy ne dőljenek be az ilyen csalásoknak, és óvatosak legyenek az interneten. Az énekes emellett határozottan felszólította a csalókat, hogy fejezzék be az emberek megtévesztését és a nevével való visszaélést.

Hirdetés

„Kedves rajongók/mindenki!
Megkérek mindenkit már ezerszer is, hogy senki ne dőljön be a Csalóknak, amik most terjednek már a TikTokon is nyereményjátékot a nevemmel visszaélve ígérnek pénzt. Sajnálom, hogy még rengeteg ember elhiszi ezt. Érdekes, hogy, amikor a pénzt követelik tőlem, akkor mindenki tudja, hogy melyik a Kis Grófo hivatalos Facebook-oldala!? Előtte nem feltűnő, hogy nem egyezik a 2 Facebook-oldal? Hihetetlen, komolyan. A Csalóknak meg csak annyit üzenek, hogy azonnal hagyják abba azt, hogy szerencsétlen embereket becsapnak a játékkal, a nevemmel visszaélve! STOP legyen!
Tudom, hogy nincs semmi lelkiismeret a csalókban, de higgyétek el, egyszer mindenki felel az Úr előtt, előle nem bújik el senki!”
— fogalmazott az énekes.

Hirdetés

A Metropol információi szerint alig egy hét alatt több millió forintot próbáltak már behajtani a zenészen, természetesen eredménytelenül, hiszen Grófónak semmi köze a hamis nyereményjátékhoz.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés