Hirdetés


Kis Grófo, a mulatós zene elismert alakja, valódi meglepetést okozott rajongóinak és követőinek. Az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében humorosan utalt arra, hogy “az orvos felírta receptre, hogy fontos az edzés 😂🥰”. A megosztott videóban látható, hogy a zenész karizomzata jelentősen megerősödött, ami arra utal, hogy komolyan veszi az edzéseket.

Hirdetés

A videóban hallható kommentár szerint Kis Grófo már 90 kilóval végzi a tricepsz letolás csigán gyakorlatot, és büszkén mutatja be eredményeit. Bár még van egy kis pocakja, a videó alapján biztosak lehetünk abban, hogy a jelenlegi tempóban ez is hamarosan eltűnik. Ez a fejlesztés különösen figyelemre méltó egy olyan személy számára, akit eddig nem feltétlenül az edzőtermi teljesítményéről ismertek.

Hirdetés

Kis Grófo ezzel a lépéssel új oldalát mutatja meg, és példát állít azoknak, akik a zenész világán kívül is szeretnének változtatni az életmódjukon. Az, hogy egy ismert személy ilyen nyíltan osztja meg fizikai fejlődését, inspiráló lehet sokak számára.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés