Hirdetés


Az ismert mulatós énekes, Kis Grófo nemrégiben komoly életmódváltásba kezdett, miután egészségügyi problémákkal szembesült. A célja, hogy 12 kilótól szabaduljon meg, amiből eddig már sikeresen lefogyott hat kilót. Az énekes ezt a lépést nem önszántából, hanem orvosi tanácsra tette meg, miután refluxa miatt orvoshoz fordult.

Hirdetés

Az orvosok figyelmeztetése szerint Kis Grófónak hosszabb élet reményében sürgősen fel kell hagynia a zsíros ételek fogyasztásával, az alkoholfogyasztással, és a stresszes életmóddal is. Ez a változás nemcsak az étkezési szokásait érinti, hanem azt is, hogy több időt tölt pihenéssel és egészségesebb tevékenységekkel, mint például a rendszeres testmozgással. Kis Grófo ezzel a lépéssel nemcsak saját egészségét óvja, hanem pozitív példát is mutat a rajongóinak az egészséges életmód fontosságáról.

Hirdetés

„Azt vettem észre, hogy már a benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is csak azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát, be lehet golyózni ettől! Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó kardióedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök. Egyébként az orvosom is figyelmeztetett arra, hogy egészségügyi szempontból mindenképp le kéne adnom pár kilót. Ráadásul refluxom is lett, amit mára megtanultam kezelni, de így néhány élelmiszert örökre ki kell zárnom az életemből. Ilyen például a ketchup, amit egyébként imádok, de lemondok róla” – nyilatkozta tavasszal a Borsnak Grófo.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés