Hirdetés

Fotó: Fuszek Gábor


Több mint egy évtizede, Kis Grófo és felesége, Tünde, boldog házasságban élnek. Az ünnepelt énekes nem győz hálát adni a sorsnak, amiért egy ilyen rendkívüli nőt kaphatott társul, és nap mint nap igyekszik megmutatni iránta érzett szeretetét. Szerelmük gyümölcseként már három gyönyörű gyermek is született, akik számára semmi nem lehet fontosabb a büszke szülőknek.

Hirdetés

A kiscsalád /Fotó: Instagram

Hirdetés

„A feleségem számomra a nagybetűs Nő. Nemcsak a kedvesem, de családanya és háziasszony is egyszerre. Konkrétan ő a család motorja, hiszen nemcsak nekem, hanem a gyerekek számára is nagyon fontos személyiség. Mi a hagyományaink szerint nagy becsben és tiszteletben tartjuk a hölgyeket, de ettől függetlenül azt vallom, hogy egy jó feleség a férfi másik fele!” – kezdte a mulatóspápa a hot! magazinnak.

Hirdetés

„Amikor volt lehetőség, a gyerkőcöket le tudtuk tenni a rokonságnál. Mivel elköltöztünk Szolnokról, így nehezebben jön össze a kettesben töltött idő a gyerekek nélkül. Valójában nekünk ez így is nagyon jó, hiszen számunkra az a fantasztikus kikapcsolódás, ha az egész család velünk van. Fontos, hogy a gyerekek is belelássanak ebbe a szeretetbe és harmóniába, hiszen amit ők megtanulnak, azt viszik tovább a saját famíliájukba.” – mesélte az édesapa, aki szerint fontos, hogy a férfiak minden egyes nap kényeztessék el a kedvesüket, ne csak az ünnepek alatt.

Hirdetés

„Isteni áldás a kisbaba, de a gyereket megszülni, felnevelni, odafigyelni rá emberpróbáló feladat. Emiatt adjunk mindennap hálát a kedvesünknek, hogy van nekünk! Virágot szoktam hozni, elviszem Tündét vacsorázni ünnepnaptól függetlenül, tehát megadjuk a módját.” – fogalmazott.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés