Hirdetés


Berki Mazsi élete új fejezetébe lépett, miután összeköltözött Zoltánnal, a Székesfehérváron ismert vállalkozóval. A kapcsolatuk nemcsak őket, hanem a kis Emmát és Zoltán kislányát is magába foglalja, akikkel együtt gyakran tesznek utazásokat egzotikus helyszínekre, hol kettesben, hol pedig egy nagy családként. A közösségi médiában megosztott videókban Mazsi és Zoltán gyakran láthatók, ahogy együtt táncolnak Zoltán gyermekével, ami még inkább megerősíti a közöttük lévő szoros kapcsolatot.

Hirdetés

Mazsi a Hot! magazinnak elárulta, hogy Emma Zoltánt pótapaként tekinti, ami azt jelzi, milyen mély és szeretetteljes kapcsolat alakult ki közöttük. A Bors által megemlített egyik friss videó, amely Mazsi Instagram-oldalán jelent meg, még több spekulációt váltott ki. A videóban egy rövid pillanatra úgy tűnik, mintha Mazsi pocakja kerekedne, ami felveti a kérdést, vajon Berki Mazsi kisbabát vár-e.

Hirdetés

Ez a feltételezés tovább növeli a közérdeklődést Mazsi és Zoltán kapcsolata iránt, miközben a család és a rajongók egyaránt izgatottan várják a hírek további fejleményeit. A videó és a körülötte kialakult találgatások mind azt mutatják, hogy Mazsi élete újabb boldog események elé nézhet, amelyek még inkább megerősítik a család egységét és összetartását.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés