Hirdetés


A kis vöröske jól megmutatta gyerekkori gúnyolóinak, hogy ki is az igazi szépség. Egy Jessica Gagen (26) nevű brit lány gyerekkorában végig meg volt győződve arról, hogy nagyon csúnya. Vörös haja miatt gyakran tartották nevetségesnek, tökéletlen fogai pedig sok osztálytársának szúrtak szemet.

Hirdetés

„Kényszerítettek, hogy a vécében ebédeljek, különféle tárgyakat kevertek a hajamba, szemetet is dobtak, egyszer meg is égettek, és folyamatosan nevetgéltek rajtam” – emlékszik vissza a nehéz időkre Jessica.
Idővel Jessica kezdett rájönni, hogy nincs miért szégyellnie magát, és a különbözőségei kifejezetten különlegessé teszik. Rendkívüli megjelenésének köszönhetően egy szépségversenyt is sikerült megnyernie. Úgy véli, ő lesz az első vörös hajú, aki Angliát képviseli a Miss World-ön – írja a Mirror napilap.

Forrás: Instagram

Hirdetés

Úgy gondolom, hogy a rossz dolgok már a múltéi. A zaklatásnál azonban más a helyzet. Beszélni kellene róla és tenni kellene ellene, hogy a veszélyeztetett korú gyerekeknek ne kelljen ilyesmit átélniük. Vörös hajúként a poklot éltem át, és senkinek sem kívánok ilyet” – mondja Jessica. Úgy véli, ha történetének elmesélésével legalább egy lánynak segít, aki jelenleg aggódik rendkívüli megjelenése miatt, akkor már megérte felkerülnie a netre.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés