Hirdetés


A kislány megvett egy játékot, de a kasszánál azonnal eldugták a pultba. A pénztáros jól tudta, miért teszi:
Sajnos a mai világban egyre kevesebb olyan ember van, akit mások jóléte és hogyléte is foglalkoztat. A gyerekek még sokkal őszintébbek, és nem nyomasztja őket a világ megannyi gondja sem, így az ember igaz természetét még ők tükrözik vissza legjobban. Valahol mind jónak születtünk, csak sajnos a közöny sokakat letérít erről az útról..

Hirdetés

A kislány sikeres üzletember édesapjával a boltban ajándékot vásárolt. Az apa megkérdezte a lányát, hogy milyen ajándékot szeretne magának. A kislány már nagyon szeretett volna egy Barbie babát, ezért ezt kérte az apukájától. A módos apa persze gond nélkül meg tudta venni a lányának a babát.
A kislány azonban észrevett a boltban egy kisfiút, aki láthatóan nagyon szeretett volna egy videó játékot, de az apja nem akarta neki megvenni. Valószínűleg nem is az volt a gond, hogy nem volt meg a szándéka, hanem az apa és fia ruházatából ítélve nem volt rá pénzük. Kopottas, gyenge minőségű ruha volt rajtuk, látszott, hogy nem veti fel őket a pénz.

Hirdetés

A kisfiú szeméből legördült egy könnycsepp, de aztán elmentek apjával, hogy a videó játékok helyett a kifestőkönyvek között nézzenek szét. A kislánynak azonban támadt egy ötlete: Odasúgta az apjának, amit kitalált.
Megvették a videó játékot, a pénztárnál kifizették, és megbeszélték a dolgot a pénztárossal. A pénztáros erre eltette a pultba a játékot..
A kislány őszinte örömmel, nagy izgalommal nyugtázta, amikor a kisfiú és édesapja a pénztárhoz léptek, és kifizették a kifestő könyvet, majd a pénztáros hirtelen elővette a pultból a videó játékot, és széles mosollyal az arcán ezt mondta nekik: mivel idén önök a 10000. vásárlóink, fogadják szeretettel ezt a videó játékot, ez a bolt ajándéka…

Hirdetés

A kislány apukájának ez a kiadás meg sem kottyant, azonban a kislánynak óriási örömet szerzett, talán még annál is nagyobbat, mint a kisfiúnak, aki persze szintén végtelenül boldog volt, hogy végre megkapta azt a játékot, amire mindig is vágyott. Amikor az édesapa megkérdezte a kislányától, hogy mi indította erre a nemes cselekedetre, a kislány csak annyit mondott: mindig azt tanítottad nekem, hogy olyan ajándékot válasszak, ami igazi örömet okoz…
Egyetértesz az üzenettel? Akkor ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés