Hirdetés


Krausz Gábor, aki kislánya miatt aggódott, és Mikes Anna, új párja, döntöttek úgy, hogy részt vesznek az Ázsia Expressz legújabb évadának versenyében. A séf és a táncoslány bátran szembesülnek a következő kalandokkal, és már a verseny helyszínére is megérkeztek.

Hirdetés

“Végignyomtuk munkával az elmúlt időszakot, így ezt a műsort nyaralásnak fogjuk fel. Picit együtt vagyunk, picit jobban megismerjük egymást, veszekedni pedig eddig se veszekedtünk, miért pont ott veszekednénk?” – elmélkedett Gábor a TV2 videójában.

Hirdetés

Krausz Gábor reagált azokra a “barátokra”, akik úgy vélték, friss kapcsolatuk nem bírja ki az Ázsia Expressz próbáit, kijelentve, hogy azok, akik névtelenül szólaltak meg, valójában nem is tekinthetők igazi barátaiknak, sőt, ismerőseiknek sem. Krausz és Anna környezetéből senki sem fejezte ki, hogy rossz ötletnek tartanák részvételüket a versenyben. Ők maguk is bíznak abban, hogy a kihívások csak még jobban összekovácsolják őket.

“Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született… Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban” – magyarázta Krausz egy interjúban, ahol azt is elárulta, a Dancing with the Stars idején bőven lett volna min veszekedniük Annával, de ott sem esett köztük soha egyetlen hangos szó.

Hirdetés

Hirdetés

Gábor csak a kislánya miatt hezitált kezdetben, de végül úgy döntött: ha élményekkel felpakolva tér majd haza Ázsiából, lesz mit mesélnie Hannarózának, aki tágra nyílt szemmel hallgatja majd “apa képtelen kalandjait”. Illetve még egy aggodalma volt.

“Picit tartottam attól is, hogy túl sok bepillantást engedünk majd a magánéletünkbe, de ez sem lesz így, hiszen ami Ázsiában történik majd velünk, az olyan távol lesz a hétköznapjainktól, mint Budapest Manilától, hogy stílszerű legyek” – mondta Gábor, aki csak élvezni szeretné a versenyt Annával. És taktikájukat is mindjárt frappánsan összefoglalta. – Szerintem az a legjobb taktika, hogy odamegyünk, aztán lesz, ami lesz… Inkább nem gondolok bele…

Hirdetés

Anna is elmondta, hogy ő szintén izgatottan várja ezt a kalandot.
“Az a legjobb az egészben, hogy Gáborral együtt megyünk. Mindenki azt gondolja, hogy nagyon kemény vagyok. Bár határozottnak tartom magam, de inkább nem gondolok bele, hogy mi vár ránk, mert akkor szorongás lenne belőle.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés