Hirdetés


Az elmúlt évek során Várkonyi Andrea már többször bizonyította kiválóságát mind a munkájában, mind a magánéletében. Azonban mióta összeházasodott Mészáros Lőrinc vállalkozóval, számos támadás éri.

Hirdetés

Nemrég a műsorvezetőnő egy 1 millió 156 ezer forintos Louis Vuitton ruhában jelent meg a FeHoVa nemzetközi kiállításon, amivel ismét a nyilvánosság figyelmének középpontjába került. Az egyik kollégája nyíltan kifejezte véleményét Mészáros Lőrinc feleségéről, aki szerint Andinak van egy olyan oldala is, amit kevesen ismernek, és amely nem a luxusról szól, így ezért kevésbé kelt nagy visszhangot.
– Sokat bejár, reggel érkezik, majd dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves.

Hirdetés

Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra, mert pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából. Az értekezleteken is szívesen részt vesz, ad a kollégái véleményére, igencsak kedvelik őt – árulta el a munkatárs a Story magazinnak.
Kifejtette azt is, hogy Mészáros Lőrinc szintén kedves férfi, aki gyakran meglátogatja Andreát a belvárosi reklámügynökségénél.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés