Hirdetés

Fotómontázs: Blikk, Blikk/ Fuszek Gábor


A Zámbó család ismét kiakadt Peter Srámekre, aki a fóti katolikus templomban forgatott – pontosan ott, ahol Zámbó Jimmy egykoron a “Nézz le rám, ó Istenem!” című slágerét énekelte. Peter Srámek választása, hogy a “Szeress, Istenem” című dalához itt készítse el a videoklipjét, nemcsak a dalcímek hasonlósága miatt keltett feszültséget, hanem mert sokan a fiatal énekest Jimmy lehetséges utódjaként tartják számon.

Hirdetés

“Rengeteg érzés és emlék kavargott bennem, leírhatatlan, amit akkor éreztem. Olyan, mintha Jimmy is ott lett volna” — fogalmazott az énekes.
Peter Srámek kihúzta a gyufát a Zámbó családnál
A fiatal énekes választása és megnyilvánulása azonban nem aratott osztatlan sikert. A hasonlítgatás korántsem tetszik nekik, aminek Zámbó Krisztián hangot is adott:

Hirdetés

“Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett, és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére. De természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”
Zámbó Jimmy fia azonban hangsúlyozta, hogy konfliktus ennek ellenére sincs köztük, csupán egy erős nézeteltérésről van szó. Peter Srámek azonban egyre rutinosabban reagál a Zámbó család kritikáira, hiszen már Jimmy egykori luxus Mercédese miatt is volt köztük mosolyszünet. Három éve vette meg Srámek a járgányt, de csak ritkán közlekedik vele.

Hirdetés

“Én nem hallottam semmit, viszont mindenki ott forgat, ahol csak szeretne, és próbálom a legjobban végezni a munkámat. Ezzel pedig le is zárom ezt a gondolatot” — reagált a fiatal énekes, korábban pedig Jimmy autójával kapcsolatban ezt nyilatkozta:
“Sajnos sokszor rossz, nagyon szervizigényes. Csak ritkán tudok közlekedni vele. Kizárólag a Jimmy iránt érzett tiszteletemből adódóan tartom meg, és fektetek bele további pénzt.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés