Hirdetés


Tóth Andi mindenkit sokkolt bejelentésével, miszerint visszavonul az énekléstől. A váratlan lépés sok rajongót mély szomorúsággal töltött el, akik szerint sokat veszít a magyar zeneipar Andi nélkül. Kétségtelen, hogy a fiatal énekesnő az egyik legtehetségesebb és legsokoldalúbb előadó az országban, aki most azonban inkább modellként, zenei producerként és üzletasszonyként próbálja ki magát.

Hirdetés

Tóth Andi friss posztja
A fiatal tehetség legfrissebb Instagram-bejegyzése a Bors szerint nagyon megosztotta a követőit. Voltak, akik szerint ez egy szeretetüzenet volt, de akadtak olyanok is, akik teljesen mást láttak bele Andi szavaiba.
“Szeretem a barnát. Barna a hajam, barnás a szemem, a bőröm akkor a legboldogabb, ha megpirította kicsit a nap.
A sminkben a barna a kedvencem. A ruháim 70%-a pedig a föld rengeteg árnyalatában pompázik.A kiskutyám is barnás. Bak vagyok. Ami FÖLD jegy. Félek a magasban és úszni sem tudok. Munkacentrikus vagyok és szörnyen kemény, ha csak a bizalmamba nem fogadtalak. Viszont csak egy esélyt kapsz. Sosem felejtek és sosem unatkozom.

Hirdetés

A haragom a csend, a szeretetem viszont mindent elsöprő. Viszont nagyon kevés lehetőségem van megmutatni.
Sőt, annyira vigyázok magamra, hogy nem is adok lehetőséget arra, hogy bánts. Azt hiszem, bakabb már nem is lehetek” – olvasható Tóth Andi friss posztjában.


Erre kapott hideget és meleget az énekesnő, mert sokak szerint már régen nem a régi önmaga és letért a helyes útról. Nagyon keményen szóvá is tették ezt a hozzászólások között, mert úgy vélik, Andi rengeteg változáson ment át, és már rá sem lehet ismerni.
“Én Andi régóta követem az életedet. Nagyon szurkoltam neked még az X-Faktorban, de valahogy most az az érzésem, hogy nagyon nem jó úton haladsz tovább… Olyan nyúzottnak, és élettelenek látszol…
Nem tudom, de már úgy érzem, nem vagy az az Andi, aki régen voltál… Pedig egyébként fenomenális énekes vagy…
A tánctudásodról pedig már nem is beszélve…. De talán ez a hírnév velejárója…. vagy felemel és az egekbe repít, vagy épp fordítva… Andi én szorítok neked, hogy újra a toppon legyél” – írta neki egy aggódó rajongó.

Hirdetés

Tóth Andi Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita


Olyan is akadt, aki egy fokkal keményebben fogalmazott:
“A kezdet kezdetén, mikor megismertük gyönyörű lány volt. Nem volt tetoválva, nem volt karika az orrában. A természetes szépsége múlóban van. Más az arca, nem az a természetes üde, tiszta lány benyomását kelti. Engedje nekünk, hogy újra szeressük, féltsük, alak nélkül szét folyik a tartalom ne csúfítsa el. Az emberi méltóság legalapvetőbb formája az önuralom! Éljen vele!”
Kemény sorok jöttek egy másik aggódó rajongótól is:
“Nézzen a tükörbe, a fáradtnak tűnő szem nem illik bele az arcába! Féltsük magát, magától… Szeretnénk az eredeti szépségében újra látni”
Bár sokan kiosztották a fiatal énekesnőt, szép számmal akadtak olyanok is, akik biztatták és megvédték őt. Szerintük tehetséges, okos és gyönyörű Andi, aki a maga útját járja.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés