Hirdetés


A legutóbbi Sztárbox adásában kirobbant botrány további fejleményeket hozott. Istenes Bence és Rácz Jenő közötti mérkőzés pontozással Jenő győzelmét hozta, ami Bence nemtetszését váltotta ki. Bence nem akart kezet fogni Jenővel, mondván, hogy ellenfele végig sértő megjegyzéseket tett rá a ringben.

Hirdetés

A Retró Rádió műsorában megszólalt Kovács “Koko” István, a Sztárbox szakmai felügyelője is, aki Bencének is elmondta véleményét a mérkőzésről és a bulvárháborúról. Koko kiemelte, hogy a bíró minden döntését tiszteletben kell tartani, és hogy a sportág szubjektív jellege miatt különböző nézőpontok érvényesülhetnek.
A mérkőzést követően Jenő elismerte, hogy beszélt Bencével a ringben, ami Koko szerint nem indokolja a vereségét. Koko szerint Bence a médiaháborúból gyengébben került ki, ami pszichológiai hátrányt jelentett számára.

Hirdetés

Bence a műsorban élőben kapcsolódott be, hangsúlyozva, hogy nem ért egyet a pontozással és külföldi szakértők szerint ő volt a jobb a meccsen. A mérkőzést megelőző üzengetés is gyengítette őt lelkileg.
Koko kihangsúlyozta, hogy a meccs szoros volt és mindenki máshogy látja az eredményt. Bence szerint a meccs nem a sportról szólt, hanem Jenő végig sértő megjegyzéseket tett rá, amit ő igazságtalannak érez.
A cikk végén Koko kifejtette, hogy a bírók döntéseit tiszteletben kell tartani, és minden érintettnek meg kell tanulnia kezelni a ringben felmerülő kihívásokat. Bence hangsúlyozta, hogy zavarja a róla terjedő hazugságok, és reméli, hogy a konfliktus megoldódik.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés