Hirdetés


A legendás énekesnő, Koncz Zsuzsa nemrégiben Friderikusz Sándor podcastjában vendégeskedett, ahol többek között kifejtette véleményét a fiatal énekes, Azahriah munkásságáról. Zsuzsa elmondása szerint egy évvel ezelőtt figyelt fel Azahriahra, és bár ismeri és hallgatta is már a zenéjét, a stílusa nem nyerte el teljes mértékben az elismerését.

Hirdetés

Koncz Zsuzsa Azahriah zenéjét a nyolcvanas évek divatos lakodalmas rockjához hasonlította, említve példaként a “Bugyi fivéreket”, akik a 3+2 együttes tagjaiként ismertek. Az énekesnő szerint a népzene és a modern ritmusok összekeverése számára idegennek tűnik. A Ripost cikkében is idézett nyilatkozatában Zsuzsa kifejezte, hogy bár Azahriah zenéje “valami”, mégis távol áll tőle az a műfaj, amit képvisel. Koncz Zsuzsa véleménye rávilágít arra, hogy a zenei ízlések generációkon átívelve mennyire eltérőek lehetnek.

Hirdetés


Azahriah az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert. Számait több ezren hallgatják szívesen, a fiatalok szerint az énekes a magyar zeneipar üstököse. Talán ezért nem is véletlen, hogy mostanában teltházas koncerteket ad a Puskás Arénában.

Hirdetés

Mutatunk tőle egy számot is:

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés