Hirdetés

Mikor Joey Maxwell és felesége meglátták ezt a kutyust egy menhelyen, az állat csont és bőr volt, a biztos halál várt volna rá, ha rá nem talál ez igazi gazdi. Befogadták, és a Maverick nevet kapta, 6 gyönyörű évet töltöttek el együtt. Néhány évvel ezelőtt a kutyust egy súlyos betegséggel diagnosztizálták. Nyirokcsomó daganata lett, de a gazdik mindent megtettek azért, hogy kedvencük meggyógyuljon.

Hirdetés

Először minden rendben ment, a kezelések és a gyógyszerek hatására az eb meggyógyult, ám néhány hónappal később a betegség visszatért, Maverick pedig nem tudott lábra állni. Gazdái nem mondtak le róla, sőt, még a sétáltatást is megoldották egy tologatós kocsi segítségével.

018019020021022

A lehető legtöbb örömmel akarták megtölteni a kutyus utolsó napjait, de akkor valami csodálatos történt. Az eb állapota stabilizálódott, gazdái szerint azért, mert mg így is annyi kalandban van része, amiről nem is álmodott.

023024025026027

Mindenkinek van hozzá egy kedves szava, egy kis jutalomfalat is becsúszik néha, az utcán ugyanis már mindenki felismeri őket, ez az odafigyelés pedig erőt ad az ebnek. Reméljük még sok szép délutánt sétálhatnak végig a környéken!

028029

Forrás: zoozoo.hu

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés