Hirdetés


Az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas Korda György a múlt héten ünnepelte 85. születésnapját. Az eseményt rendkívüli szeretet és tapsvihar jellemezte, amit az ünnepelt művész nagy örömmel fogadott. Korda György hosszú évek óta élvezi a rajongói támogatását, amiért ez alkalommal kifejezte háláját.

Hirdetés

A felesége, Balázs Klári, egy szerelmes levélben fejtette ki érzelmeit, amelyben hangsúlyozza házasságuk erős kötelékét és egymás iránti tiszteletét. A Best magazinnak adott interjúban Klári a pár 43 éves kapcsolatáról beszélt, kiemelve a közös nehézségeket és összetartozásukat. “Mint alkotó páros tekintünk magunkra” – állítja Klári.

Hirdetés

Klári szavai mély betekintést engednek a pár életébe, kihangsúlyozva a gondokat és egészségügyi problémákat, amelyeket együtt éltek meg. “A jóban könnyű a másik mellett kitartani, de mi bebizonyítottuk, hogy a bajban is egymás mellett maradunk” – mondja Klári.
Az énekesnő megemlékezik arról is, hogyan találkoztak 1978-ban egy táncdalfesztiválon, és megosztja első randevújuk emlékét. Az üzenetben Korda egyedülálló személyiségét és kivételes energiáját emeli ki Klári, kifejezve háláját és örömét, hogy ilyen különleges életet élhetnek együtt. A levél végén Klári boldog születésnapot kíván Kordának, kijelentve:
“Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem! A te Klárikád”.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés