Hirdetés

Fotó: Zsolnai Péter


A zenei világban egy újabb jelentős esemény készülődik: Korda György és Balázs Klári májusi koncertje, amely az előadó 85. születésnapját ünnepli, óriási érdeklődést váltott ki. A Metropol által közzétett információk szerint a zenei ikonok minden energiájukkal az előkészületekre koncentrálnak, hogy emlékezetes élményt nyújtsanak a közönség számára.

Hirdetés

Az ünneplés középpontjában Korda György és Balázs Klári friss közös dala, a “Fiatalság bolondság” áll, amely bemutatását követően azonnali sikert aratott. A YouTube-on rövid idő alatt elérte a milliós nézettséget, ami azt mutatja, hogy a duó nem csak az idősebb, hanem a fiatalabb generációk körében is rendkívül népszerű.

Hirdetés

A rajongók lelkesedése és a pozitív visszajelzések áradata azt jelzi, hogy Korda György és Balázs Klári zenéje generációkon átívelő hatással bír. A “Fiatalság bolondság” nemcsak a dallamos zene és az örökifjú szellem ünneplése, hanem egy olyan kulturális hidat is képez, amely összeköti a különböző korosztályokat.

Hirdetés

“Korda György és Balázs Klári évtizedeket átívelő élő legenda lett, mindig meg tudnak újulni tekintélyes koruk ellenére is, és ezzel a mai fiatal generáció számára is vissza tudják hozni azokat a szép időket, amit nosztalgiának nevezünk. Erőt és egészséget kívánok a fiatalos párnak és még megannyi slágerzenét, mert bizony megunhatatlan párost alkotnak. Minden tiszteletem az övék, hiszen évtizedek óta rendületlenül ontják magukból a legjobb slágereket, és mindezt jó kedvvel, fiatalos lendülettel teszik. Isten éltesse még nagyon sokáig a párost”

Hirdetés

Végtelen a boldogság.
Gyuri bácsi már 65 éve van reflektorfényben, a Borsnak már korábban beszélt arról, hogy hogyan éli meg ezeket a pillanatokat.
“Azt hittük, hogy a Reptér sikerét nem lehet überelni, de lehet, elérjük. Amikor megkerestek minket ezzel a dallal, azonnal igent mondtunk, szeretjük a fiatalságot, a fiatal tehetségeket. És élveztük a forgatást, viccesre vettük a figurát. Képzelje, pár napja bementem egy helyre és mellettem egy fiatal házaspár elkezdte énekelni, hogy Fiatalság bolondság… Nagyon várjuk az igazi dalpremiert, ami majd a születésnapi koncertshow-n lesz, szerintem már ezt is együtt fogja velünk énekelni a közönség, mint azt, hogy Reptér”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés