Hirdetés


Korda György, aki egész életét a színpadon töltötte, egy nem mindennapi eseménnyel szembesült a Maracana Stadionban tartott koncertjén. Az énekes, aki közel 50 ezer ember előtt lépett fel, egy váratlan baleset során leesett a színpadi lépcsőről. Az incidens előtt figyelmeztették, hogy az ottani csapvizet nem szabad fogyasztani, de ő nem hallgatott a tanácsra és bátran ivott belőle. Ez az ártatlannak tűnő cselekedet azonban váratlan következményekkel járt.

Hirdetés

Éneklés közben „elszabadult a pokol,” ahogy a történteket jellemezték. A baleset hátterében álló okok és a váratlan esés humoros aspektusa miatt a közönség sírt a nevetéstől. Korda György szokatlan helyzetbe kerülése egyrészt felhívta a figyelmet a biztonság fontosságára koncertek során, másrészt pedig emlékezetes pillanatot teremtett a jelenlévők számára.

Hirdetés

A történtek ellenére Korda György hozzáállása és profizmusa a színpadon kiemelkedő maradt. Az eset azt is megmutatja, hogy az élet néha váratlan és kiszámíthatatlan fordulatokat hozhat, még egy olyan tapasztalt művész életében is, mint Korda György.
„Énekeltem ezt a szörnyűséget, és az egyik magas hangnál csak egy reccsenést hallottam. A gatyámon, a fehér gatyán valami történt. Nem volt elég az, hogy leégtem a dallal, hogy menjek ki, hogy ne hátulról menjek? Megpróbáltam hátra menni, de elfelejtettem, hogy két lépcső van, és hátra estem”
– mesélte Korda György a Magyarország, szeretlek! adásában.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés