Hirdetés


Nőnapon a legtöbb ember hagyományos ajándékokkal, mint virág, csokoládé vagy bor lepi meg a hölgyeket. Néhányan azonban egyedi módon közelítik meg ezt a napot, többek között Korda György is, aki ezen az alkalomban egy különleges ajándékkal kedveskedett. Az énekes egy híres korábbi szerelmes dalát, a Virágesőt dolgozta fel DJ Juniorral, amely nagy sikert aratott.

Hirdetés

Sokak szerint ez a lépés Korda György számára a megújulás jele, újraéledését jelentve a modern zenei stílusok felé nyitva.

Hirdetés

„Űberbrutálszuperjólett! Köszönjük Gyuri Bácsiéknak a nyitottságot a modernebb zenék, feldolgozások felé!”

„Nagyon klassz szám. Kordának még mindig csodás a hangja” – írták a lelkes rajongók, ám nem mindenkit fogott meg az újszerű alkotás.

„Földolgoztuk és újraénekeljük a dalainkat az Aréna-koncertünkre, ahol telt ház fogad majd minket. A karrierünk szempontjából ez mindenképpen egy csúcspont lesz, nem kérdés. Amíg pedig ilyen sokan szeretnek, addig zenélünk. És, hogy hogy folytatódik ez a történet, vagyis lesz jövőre is nagykoncert, ahhoz jó Isten segítsége kell” – mondta Korda György reflektálva a jövőbeli terveikre.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés