Hirdetés


Korda György, az ikonikus énekes élete során nem csak a színpadon, hanem a személyes életében is különleges fordulatokat élt meg. Bár a művész három unokával büszkélkedhet Kanadában, sajnálatos módon sosem adatott meg neki az a lehetőség, hogy személyesen találkozzon velük, vagy megölelje őket. De vajon hogyan alakulhatott így a családi kapcsolatok sorsa?

Hirdetés

Egy váratlan fordulattal indult a történet, amikor Korda György a rendkívül sármos énekesként megismert egy röpke, ám jelentős románcot Kiss Kati énekesnővel. A meglepetés egy tengerentúli turné után érkezett, amikor Korda hazatérve egy négy hónapos csecsemővel találkozott. Ez a csecsemő később Kanadába költözött, ahol Judit életét folytatta, és három gyermeket nevelt fel.

Hirdetés

Korda György és új párja, Balázs Klári életük egy szakaszában támogatták Juditot, aki számos hétvégét töltött el velük, és akire a szerető apaként tekintettek. Azonban a kapcsolat Judittal a lánya 14 éves korában megszakadt, ami Klárit is érzékenyen érintette. A kapcsolat megromlása és a távolság miatt Korda nem tudott részt venni Judit esküvőjén, és csak véletlenül értesült arról, hogy három unokája született. Ez a hír mind Korda Györgyöt, mind Balázs Klárit mélyen megérintette, és a család történetébe fájdalmas fejezetként vonult be.

Hirdetés

Szerelmeslevél születésnapra
A most 85 éves énekest viszont mindenért kárpótolja felesége szerelme, aki a minap levélben köszöntötte őt a születésnapja alkalmából: „Tudod, Gyuri, olyan mázlista vagy! Igaz, hogy nagyon vigyázok is rád, de most nem egészen erre gondolok, hanem arra, hogy biológiailag még el sem jutottál az évszámig, amit most ünnepelünk. Másban 30-40 évesen nincs ennyi spiritusz, mint benned! És még mindig tele vagy feladatokkal, tervekkel. Maradj is meg ilyennek! Az elmúlt 43 közös évünk is erről szólt, a hihetetlen tenni akarásunkról, mert hogy alkotó páros vagyunk, semmi kétség: hegyeket mozgattunk meg a hivatásunkban és a magánéletünkben együtt. (…) És tudod, mi a legcsodálatosabb? Hogy ez így is marad életünk végéig” – írta a férjének Klárika.

Hirdetés

Miért lett énekes?
Korda György 66 éve van a pályán, ez egyedülálló teljesítmény. Frappáns magyarázatot adott arra a Blikknek, miért pont énekes lett. „Azért lettem énekes, hogy ne kelljen sokat dolgoznom. A szüleim azt akarták, hogy vegyész legyek, de az nem tetszett. Erre drága apám azt mondta, ha nem járom ki azt az iskolát, berak segédmunkásnak, ami szintén nem tetszett. Valójában az volt a célom, hogy olyan munkahelyem legyen, ahol nem kell sokat dolgozni.” A színészet lehetett volna a másik szimpatikus hivatás, de nem vették fel a főiskolára. A többi történelem.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés