Hirdetés

Fotó: Ringier


Korda György, aki ezen a héten ünnepli 85. születésnapját, egy érdekes történetet osztott meg a nyilvánossággal. Elárulta, hogy Floridában nyaralva feleségével, egy helyi boszorkánytól kapott egy különös jóslatot. Ez a jóslat annyira váratlan és meglepő volt számára, hogy azt mondhatjuk, nem volt rá felkészülve.

Hirdetés

Bár a részleteket nem árulta el, az ilyen típusú jóslatok gyakran tartalmaznak figyelemre méltó vagy meghökkentő elemeket, ami Korda György esetében is így lehetett. Az énekes ezzel a történettel még inkább fokozta a kíváncsiságot és az érdeklődést a rajongók és a közönség körében.

Hirdetés

“Egy jósláshoz értő, boszorkányos valaki azt mondta nekem: »Most ne törődj az egészségügyi bajaiddal, minden jóra fordul, viszont a 85. születésnapodat kell túlélni, mert utána megint egy könnyebb időszak következik.« Szerencsére jó egészségnek örvendek, és még eszemben sincs eltávozni a földről. Sőt, az egyik nagybátyám életmódját szeretném követni, aki 95 évesen a Palatinus strandon még kártyázott. Jó lenne, ha annyi idősen én is pókereznék és akár énekelnék is”
– árulta el a Meglepetésnek az énekes.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés