Hirdetés

Ez a férj közölte a feleségével, hogy el fog menni egy legénybúcsúra! Ha megnézed, hogy igazából hová ment, a te szíved is el fog olvadni! Kislányként, Kris Farish szinte az összes szabadidejét egy családi lakókocsiban töltötte, mert számos csodás he
Ez a férj közölte a feleségével, hogy el fog menni egy legénybúcsúra! Ha megnézed, hogy igazából hová ment, a te szíved is el fog olvadni!
Kislányként, Kris Farish szinte az összes szabadidejét egy családi lakókocsiban töltötte, mert számos csodás helyet, tájat, természeti csodát sikerült felkeresniük a járgánnyal és családjával, úgy, hogy közben minden egyes percét élvezték is az utazásnak. Sajnos egy nap véget ért a lakókocsis kirándulás, és Kris úgy gondolta, hogy többé sosem lesz része hasonló élményekben. A lány ugyanis 12 éves volt, mikor édesapja halálos autóbalesetben életét vesztette, így többé nem mentek kirándulni a lakókocsival, és röviddel a tragédia után eladták azt.
Kris éveken át csak a boldog, kalandos kirándulások emlékével maradt. De egy nap váratlan meglepetésben lett része.
A nő férje, Micah elhatározta, hogy meglepi feleségét, és visszaszerzi a lakókocsit. Sokáig nyomozott, hogy rábukkanjon a négykerekűre, végül sikerrel járt: a kocsi Kaliforniában volt. Nejének azt mondta, hogy egy legénybúcsúra kell mennie, három napra, de közben a helyszínre utazott, és visszavásárolta Kriss lakókocsiját, az emlékeivel együtt.
A legjobb rész természetesen az, mikor a nő befogott szemmel az utcára sétál, és meglátja a járművet.
A reakciója mindent elárul!

Forrás: filantropikum.com

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés