Hirdetés

Az ALDI Magyarország a 2021. április 7-től érvényben lévő négyzetméter alapú korlátozásokhoz és az új szabályokhoz történő alkalmazkodás érdekében az alábbi szövegű közleményt tette közzé közösségi odlalán:
“A 2021.04.07-től érvényes határozat értelmében üzleteinkben 10m2-enként 1 vásárló tartózkodhat. Ebbe nem számít bele a 14 év alatti gyermek, a 65 év feletti, illetve a fogyatékkal élő személy kísérője.
Üzleteink eladótere változó, így a bent tartózkodók száma is eltérő lehet, ezért minden ALDI bejárata elé kihelyeztünk egy plakátot, ami tájékoztat benneteket a maximális vásárlószámról.

Hirdetés

A létszámot az üzletek bejáratnál kihelyezett bevásárlókocsik, illetve kosarak számának korlátozásával tudjuk ellenőrizni, ezért ezeknek a használata kötelező.

A beengedést az üzlet dolgozói, illetve a vagyonőrök fogják irányítani. Kérünk titeket, hogy továbbra is figyeljetek az óvintézkedések betartására. Vigyázzunk egymásra!” – olvasható a közleményben.

A képen láthatjuk, hogy egy bevásárlókocsival vagy kosárral maximum egy személy vásárolhat. Magyarul “kísérgetésre” nincs lehetőség.
Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés