Hirdetés


Krausz Gábor, aki a válása után vált igazán közismertté és kedveltté, most egy újabb mérföldkő előtt állhat karrierjében. A bulvármédia egyik központi alakjaként a reklámozók célpontja lett, de ez egyúttal nagyobb figyelmet és kritikát is vonzhat személyére.

Hirdetés

A legújabb fejlemény, hogy Krausz és Kulcsár Edina exe, Csuti, együtt vesz részt a Fradi új applikációjának reklámozásában. Ez a lépés, mely a két korábbi vetélytárs közötti barátság jeleként is értelmezhető, egyesek szerint kockázatos lehet. A két férfi, akik a kulisszák mögött jó barátságot ápoltak, most egyesítik erőiket a sportvilágban.

Hirdetés

Krausz Gábor eddigi tevékenységei során sem állította magát keménymagos szurkolónak, így a reklám esetében is szolid és visszafogott hozzáállást várhatunk tőle. A célközönség azonban érzékeny lehet ebben a témában, és a szurkolók reakciói kiszámíthatatlanok lehetnek. A projekt sikeressége így nemcsak a reklám üzenetének hatékonyságán múlik, hanem azon is, hogy milyen fogadtatásra talál a szurkolói közösségben. Az esemény felhívja a figyelmet arra, hogy a hírességeknek milyen körültekintéssel kell megközelíteniük azokat a témákat, amelyek mély érzelmeket válthatnak ki a közönségükben. Krausz Gábor és Csuti közös projektje így nemcsak reklám, hanem egyben kísérlet is a közönség reakcióinak felmérésére.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés