Hirdetés

Fotó: Blikk


Krausz Gábor és Mikes Anna már az Ázsia Expressz forgatásán tartózkodnak Ázsiában. A folyamatos munka után ezt az utazást vakációnak tekintik, és semmi aggodalmuk sincs a kapcsolatukkal kapcsolatban. Úgy vélik, hogy az új kihívások csak még inkább összekovácsolják őket, hiszen eddig sem volt köztük veszekedés.

Hirdetés

„Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancing-nek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el” – árulta el korábban a páros.

Hirdetés

Jött is az első fotó róluk, de szokatlan módon nem Krausz és nem is Mikes Anna üzent, hanem egy harmadik fél, az Admin. Ő fogja most kezelni az oldalukat erre az időre, és be is köszönt a rajongóknak:
“☀️😎 Anna és Gábor nekivágott a nagy kalandnak. Oldalukat Admin kezeli a verseny végéig. Drukkoljatok nekik mert ez lelkileg és fizikailag is kíméletlen lesz. Lélekben velük vagyunk ❤️❤️T. – Admin”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés