Hirdetés


A Dancing with the Stars műsor kapcsán Krausz Gábor és Mikes Anna közötti kapcsolat iránti rajongói érdeklődés folyamatosan növekszik. A közönség szívesen látná őket egy párként, ezért minden közös fotójuk nagy figyelmet kap, és számos találgatás tárgya lesz.

Hirdetés

Egy nemrégiben közzétett fotó azonban különösen nagy feltűnést keltett. A képen Krausz Gábor karján egy női arcot ábrázoló tetoválás látható, ami sokak szerint Mikes Anna arca. Azonban ez a feltételezés tévesnek bizonyult.
Kiderült, hogy a tetoválás egy másik személyt ábrázol, méghozzá egy Krausz Gáborhoz közel álló ismerőst. A séf korábban már a Ripost-nak mesélt a tetoválás szép történetéről, ami akkor készült, amikor Londonban egy tetoválóművésszel lakott együtt.

Hirdetés

Ez a félreértés rávilágít arra, hogy a közösségi médiában megosztott képek gyakran félrevezetőek lehetnek, és a rajongók gyorsan levonhatnak helytelen következtetéseket. Krausz Gábor tetoválásának téves értelmezése emlékeztet bennünket arra, hogy a nyilvánosság előtt álló személyek életében a látszat néha csalóka lehet.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés