Hirdetés


A közönség és a rajongók hosszas várakozása után végre hivatalos megerősítést nyert, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna, a “Dancing with the Stars” műsorban szövődött románcuk nem csak a táncparketten, hanem a valóságban is virágzik. A kapcsolatuk körüli találgatások és reményeket követően a páros bejelentése, miszerint szerelmesek és egy párként folytatják tovább, mindenkit megkönnyebbüléssel töltött el.

Hirdetés

A nyilvánosság előtt eddig csak keveset mutattak meg kapcsolatukból, azonban azok a ritkán megosztott pillanatok és apróságok is egyértelművé tették, hogy Krausz és Anna között valódi, mély érzelmek fűzik össze őket. A szerelmük, amely a verseny alatt kezdődött, a megosztott képek és rövid videók alapján, mesébe illő boldogságot sugall, ami számos rajongójuk számára bizonyítja, hogy a való életben is lehetséges a mesebeli szerelmi történet.

Hirdetés

Ez a fejlemény nem csak a pár személyes boldogságát jelenti, hanem azok számára is örömöt hoz, akik követték és drukkoltak nekik a műsor alatt. Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata így vált a közönség egyik kedvencévé, és bizonyítéka annak, hogy a valóságban is megtalálható a boldogság és a szerelem, még a reflektorfényben állva is.

Hirdetés

Talán a Valentin-nap az oka, hogy egyszer csak megosztottak egy olyan videót, ami alapos bepillantást enged az életükbe. És az pont olyan, amilyennek elképzeltük! Egy romantikus, lassú tánc, közös főzés, meghitt pillanatok, őszinte boldogság, szerelem. A videót a következő üzenettel osztották meg Instagram oldalukon: “Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek” – írta a felvételhez tréfásan Krausz.

Hirdetés

Hirdetés

Néhány hét elteltével a “Dancing with the Stars” döntője után Krausz Gábor és Mikes Anna egy közös fotóval erősítették meg, amit sokan már sejtettek: valóban egy párt alkotnak. Annak ellenére, hogy mindketten hangsúlyozták, fontos számukra a magánéletük védelme, ezt a ritka pillanatot mégis megosztották a nyilvánossággal, különleges ajándékként a rajongóiknak. A bejelentés után közösségi oldalaikon a követőik lelkesedése határtalan volt, sokan osztották meg örömüket és küldtek jókívánságokat a friss párnak. A közösen megosztott videó még azokat is Valentin-napi hangulatba hozta, akik egyébként nem szokták megünnepelni a szerelmesek napját.
Krausz Gábor a Palik László által vezetett YouTube műsorban mesélt arról, hogyan alakult ki közöttük a szerelem Annával, és miért vártak egy bizonyos ideig, mire nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat. Az őszinte vallomások és a közös pillanatok megosztása egyaránt azt mutatja, hogy Gábor és Anna kapcsolata mély érzelmeken és kölcsönös tiszteleten alapul, valamint hogy készen állnak arra, hogy együtt nézzenek szembe a jövő kihívásaival.

Hirdetés


“Ez nyilván nem a műsor után alakult ki. Viszont nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be. Ez a love stroy-vonal kellett – és egyébként volt is” – ismerte el Gábor, hogy bizony jó nyomon jártak azok, akik úgy érezték, hogy összetartoznak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés