Hirdetés


Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata töretlenül erősödik, környezetük szerint egyre komolyabb és szenvedélyesebb a viszonyuk. Barátaik és kollégáik is megerősítik, hogy közöttük lenyűgöző az összhang. Krausz mellett újra magabiztosnak érzi magát férfiként, míg Anna élete legboldogabb időszakát éli, igazi nőként érzékelve önmagát.

Hirdetés

Ez a személyes összhang és az őket körülvevő pozitív energia járult hozzá ahhoz, hogy népszerűek lettek a Dancing with the Stars műsorban. Sokan szurkolnak azért, hogy hosszú távon is együtt maradjanak, és Krausz új családot alapíthasson Annával.
A kapcsolatuk jövője azonban még sok kérdést hordoz, különösen a mindennapok kihívásai kapcsán. Ezen kérdések kapcsán kerestük fel Marcus mágust, aki tarot- és cigánykártya elemzésével próbálta megjósolni, mi vár rájuk az elkövetkezendő időkben.

Hirdetés

Anna jól kezeli a nyomást
“Anna sikeres és céltudatos hölgy, munka területén, ha beleveti magát valamibe, akkor azt teljes emberként teszi – elemzi a kártyákat a mágus. – Határozott személy, múltbéli csalódása nem akadályozza abban, hogy teljes értékű és céltudatos társ legyen egy párkapcsolatban. A pletykákat jól kezeli, akár a reflektorfényt és ennek következményeit is. Így Gáborral jó párost alkotnak a magánéletben is! És ha Gábor is túlteszi magát a múltján, amiben számíthat Annára, akkor tökéletes és hosszútávú kapcsolatra van lehetőségük.”

Hirdetés

Gábornak mindig résen kell lennie
“Mindketten erős egyéniségek és határozott elképzelésük van a jövőjükről. Szerencsére egyezik az értékrendjük, és úgy látom, már most vannak közös céljaik, így egyensúlyba tudják hozni egymás életét. Ugyanakkor Gábornak vigyáznia kell egy külső, női személy kísértése és a rosszakarók miatt. Folyamatosan számíthat arra, hogy a múltja „szembejön” vele, ezért ebben a kapcsolatban lesznek viharos időszakok is. Ezt neki kell kezelnie, a pletykákat és az intrikákat, de Anna mindenben támogatja majd őt. Akit szintén sem fognak kímélni a pletykák, de ez még jót is tehet neki.”

Házasság, gyermek is lehet
“Ha kitartanak a nehéz időszakokban, ebből házasság is lehet másfél éven belül. Főleg, a férfinak kell alkalmazkodnia a kritikus időszakokban, mert ebben a kapcsolatban ő lehet a gyenge láncszem. A lapok egyértelműen mutatnak egy nemrég befejezett utazást, és azt, hogy ez az út jó hatással volt a szerelmükre, megerősítette őket abban, hogy igazán számíthatnak egymásra. A hölgynek még nincs gyermeke, de ha eljön az az idő, amikor mindketten azt akarják, hogy egy igazi család legyenek, lehet közös gyermekük is. Azt tanácsolom, hogy Anna ne siettessen semmit, minden a helyére fog kerülni, de még kell egy kis idő Gábornak.”

Hirdetés

Bejött nekik a közös kaland
“Gáborék egy elég komoly próbatételnek is alávetették fiatal szerelmüket, amikor elvállalták, hogy szerepelnek az Ázsia Expresszben, ami ősszel lesz látható a TV2-n. Nemrég jöttek haza és máris közös fotókat posztoltak, amik alapján jól jöttek ki ebből a kalandból is. Igaz, ők eleve is azt mondták: nem félnek ettől az első, közös nagy kihívástól, sőt, ők nem is kihívásnak, inkább kikapcsodásnak fogják azt fel.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés