Hirdetés

Fotó: Blikk/Pozsonyi Zita


Krausz Gábor és Mikes Anna története, mint egy modern tündérmese, folytatódik, és úgy tűnik, még számtalan izgalmas fejezet várható. A táncparketten szövődött románcuk már az elején felkeltette a rajongók figyelmét, akik szinte a kezdetektől fogva izgatottan követték a páros minden lépését. A közösségi média bejegyzéseiken keresztül láthatták, ahogy a kapcsolatuk egyre mélyebb és intimábbé válik.

Hirdetés

A boldogságukhoz vezető út azonban nem volt zökkenőmentes. Krausz Gábor a válása utáni időszakot gyászként élte meg, de a nyílt és őszinte kommunikáció, valamint Mikes Anna iránti mély érzéseinek köszönhetően újra rátalált a boldogságra. A séf nem titkolja, mennyire fontos számára Anna, és kislánya is imádja az új párját.

Hirdetés

A rajongók szívében azonban már új kérdés fogalmazódik meg: vajon mikor érkezhet a közös gyermek? Krausz Gábor nemrégiben sejtelmes utalást tett a jövőjükkel kapcsolatban, jelezve, hogy nem zárkózik el a gondolattól, hogy újra apai örömök elé nézzen, ezúttal egy kisfiúval. Bár konkrét bejelentés még nem hangzott el, a rajongók már most izgatottan várják, mi lesz a következő fejezet ebben a különleges szerelmi történetben.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés