Hirdetés


Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról hullott le a lepel, miután az Instagramon egy romantikus bejegyzéssel vált hivatalossá a szerelmük. A Dancing with the Stars műsorban már felcsillant a köztük lévő kémia, és most, egy elegáns étteremben készült közös szelfivel, amelyen mesés desszertek is láthatók, erősítették meg kapcsolatukat. A bejegyzés szövege egy idézet a “Szépség és a Szörnyeteg” főcímdalából, ami különösen találó, tekintve, hogy a páros erre a dalra táncolt a műsorban, ahol már akkor is sokan találgatták, vajon valódi-e közöttük a szerelem.

Hirdetés

Anna Hannarózát is levette a lábáról
“Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani és ezzel szerintem ő is így van” – mondta kapcsolatukról Gábor a Tények Pluszban. Ugyanitt elmagyarázta, elsősorban azért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról, mert még ismerkedési fázisban voltak, valamint elvált apukaként fontos volt számára, hogy Anna megbarátkozzon a kislányával, Hannarózával. De a gyönyörű táncos, aki gyerekeket is tanít, tette hozzá, simán megugrotta ezt a feladatot…

Hirdetés

A szerelmesek ügyes titkolózás után most nyíltan vállalják kapcsolatukat, számos közös fotót megosztva az Instagramon. Ezek között szerepel egy Bécsben készült kép is, ahol Anna szerelmes csókot nyom Gábor arcára, és természetesen, mint egy sztárséfnél elvárható, az ételek is főszerepet kapnak a képeken, például a sült kolbász. Ez a kapcsolat nem csak őket, hanem a közösségi média követőiket és a DWTS többi versenyzőjét is meglepte, akik szintén gratuláltak nekik a hír hallatán. Krausz Gábor és Mikes Anna története igazolja, hogy a valóság és a showbiz világa néha mesebeli fordulatokat vehet.

Hirdetés

Gabi, az igazat mondd!
Gábor exe, Tóth Gabi is reagált a szerelmük hírére – ám abból, ahogy ezt tette, megintcsak rosszul jött ki.
“Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam” – nyilatkozta Gabi egy internetes lapnak.

Hirdetés

“Csakhogy, mint kiderült, ez minimum csúsztatás. Krausz ugyanis felháborodottan reagált Gabi szavaira.
“Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani – magyarázta Gábor, hogy azt viszont nem hagyhatja szó nélkül, ami a médiában zajlik. – Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit”
– utalt arra, hogy Gabi nem az igazat mondta.

Hirdetés

Gábor jól járt a válással?
De a kommentelők szerint Gabi megtanulhatná már, hogy Gáborral szemben felesleges erőlködnie, úgyis veszít.
„Neki addig volt jó, amíg csak neki volt új párja. Neki legyen pénz, hírnév, szerelem, de Krauszomnak semmi…” – írta az egyik hozzászóló. Mire a másik: „Össze-vissza hazudozik… Gábor jól járt, hogy elvált tőle, nagyon szép párt alkotnak Annával”. Volt, aki tanácsot is adott neki. „Gabikám, inkább foglalkozz a táncos nyikhajjal, ha már miatta hagytad ott a Gábort.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés