Hirdetés


Krausz Gábor, a népszerű sztárséf, és Mikes Anna, akinek neve szintén ismerősen csenghet a közönség számára, hivatalosan is megerősítette kapcsolatukat, ami már régóta sejthető volt a rajongók és a nyilvánosság számára. A “Dancing with the Stars” próbái során alakult ki köztük az a különleges kötelék, amely végül többé vált egyszerű barátságnál. Bár a kapcsolatukat csak 2024-ben vállalták fel nyíltan, már korábban is érezhető volt közöttük a kémia, amit mindketten szerettek volna alaposabban kipróbálni és megerősíteni.

Hirdetés

Valentin-nap alkalmából Krausz Gábor egy meglehetősen szokatlan lépést tett számára: nyilvánosan is kimondta kapcsolatuk természetét, amit sokan már régóta gyanítottak, de amit mégis örömmel hallottak tőle. “Kimondta azt a kapcsolatáról, amit már sokan gondoltak, de azért jó ezt hallani,” – emeli ki a fontos pillanatot a közlemény. Ezen felül, hogy még inkább aláhúzza érzéseit, egy romantikus fotót is megosztott Instagram-oldalán, amihez személyes üzenetet is fűzött, így bizonyítva, hogy semmit sem bíz a véletlenre ebben az ügyben.

Hirdetés

Ez a lépés nemcsak a kapcsolatuk nyilvános elismerését jelenti, hanem azt is, hogy Krausz és Anna készen állnak arra, hogy megosszák szerelmüket a világgal. A bejelentésükkel egy új fejezet kezdődik életükben, melyet a nyilvánosság figyelemmel és támogatással kísérhet.
— Első közös Valentin-nap. ❤️ Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor. 🍷❤️

Hirdetés

Azonnal záporozni is kezdtek a hozzászólások, imádják az emberek a Krausz-Mikes párost:

— A szemetek csillogása mennyire beszédes 🙏🥰

— “A csere” abszolút minőségire sikerült!Még az arcvonásaid is sokkal finomabbak lettek😮

— De vártam már vmi jelzést. És itt a fotó! Csodás 🩷💜🩷 bárcsak maradna ez a boldogság 🤍 kívánom 🥰

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés