Hirdetés

Forrás: TV2/Mokka


Krausz Gábor a “Dancing with the Stars” fináléját követően is szoros kapcsolatot ápol táncpartnerével, Mikes Annával. Bár sokan reménykednek abban, hogy kapcsolatuk mélyebb érzelmi szintre emelkedik, ez egyelőre még a jövő zenéje. Ami azonban biztos: Gábor már nincs házasságban, és továbbra is szoros kapcsolatban áll Annával.

Hirdetés

Mikes Anna, aki Gábor táncpartnerének volt a műsorban, továbbra is támogatja volt partnerét. Krausz Gábor, aki 2024-ben ismét részt vesz a “Séfek Séfe” című műsorban, nagy kihívások előtt áll. Anna már most támogatja őt a műsorban való siker elérése érdekében, ami azt mutatja, hogy kapcsolatuk többről szól, mint csupán a közös tánc.

Hirdetés

“Tiszta szívemből kívánom azt Gábornak, hogy 2024-ben az ő csapata, a Fekete Csapat nyerje meg a Séfek séfét”
– üzente Mikes Anna a Fekete csapat kapitányának.
A kettejük közti szoros kapcsolatról Krausz Gábor is nyilatkozott, aki szerint nem volt semmiféle megjátszás Anna részéről, már a verseny elejétől szívből támogatta őt.
“Egyértelmű, hogy a támaszom marad! Ez nem csak a műsorra szólt, és nem csak egy kötelesség volt neki, hogy lelkizzen velem és támogasson. Ez egy teljesen őszinte és emberi reakció volt, és egy nagyon jó tulajdonsága, hogy gondoskodó. Hál’ istennek már nem kell gondoskodnia rólam, a lelkem szerintem már rendben, de beszélgetünk még nagyon sokat”
– mondta Krausz Gábor.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés