Hirdetés

Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita


A “Dancing with the Stars” televíziós műsor legutóbbi elődöntője után Krausz Gábor, a verseny egyik kiemelkedő résztvevője, szenvedélyes üzenettel jelentkezett, amely villámgyorsan terjedt a közösségi médiában. Krausz és táncpartnere, Mikes Anna eddig lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a műsorban, ami az elődöntőben is megmutatkozott.

Hirdetés

A fordulatos elődöntőben Krauszék Radics Gigiékkel kerültek veszélyzónába, ami feszültséget és izgalmat keltett a nézők körében. Végül a nézők Krausz Gáborék mellett döntöttek, ezzel biztosítva nekik a helyet a fináléban. Ez a döntés nemcsak a versenyzők, hanem a rajongók számára is izgalmas pillanatokat jelentett.
Krausz Gábor üzenetében valószínűleg kifejezte háláját a támogatásért, és felvázolta az előtte álló kihívásokat. A nézők szavazatai alapján a fináléban való részvétel lehetősége még inkább motiválja őt és táncpartnerét, hogy a legjobbat nyújtsák a következő fordulóban. A verseny ezen szakasza biztosan még több látványos táncot és meglepetést tartogat a rajongók számára.

Hirdetés

Krausz Gábor megüzente
A sztárséf pedig nem sokat várt, szinte azonnal megüzente, hogy már gőzerővel készülnek a jövő hétre:
– Szavakkal nem tudjuk kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek akik szavaztatok ránk. Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba. Nem szeretnék csalódást okozni, úgyhogy már most a döntőre készülünk ezerrel és bízunk benne, hogy velünk lesztek még egyszer utoljára az utolsó adásban. A szavazás egész héten tart, köszönjük a bizalmat.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés