Hirdetés


Aki eddig is követte és kedvelte Krausz Gábort, azon rajongók számára ez az ősz különösen izgalmasnak ígérkezik.
Szeptember hónapban a gasztronómiai világ híres séfje újra az RTL Klub képernyőjén tündököl, hiszen elindult a Séfek Séfe ötödik évada. De Gábor nem áll meg ennyinél: októbertől egy újabb műsorral lép a nézők elé, ahol ezúttal nem a főzési tudását, hanem tánctudását is megmutatja. A népszerű táncműsor, a Dancing With The Stars következő évadában ugyanis ő is szerepet vállalt.

Hirdetés

A kérdés persze az, ki lesz az, aki oldalán áll a táncparketten? Mikes Anna lesz az, aki Krausz Gábort vezeti majd a tánctudomány rejtelmeiben. A séf is kifejezte lelkesedését új táncospárjával kapcsolatban: “Őt érzem a legközelebb a személyiségemhez, amennyit én láttam belőle” – indította a beszélgetést. De a dicséret itt nem állt meg: „Egy roppant jó humorú lány, és azt gondolom, hogy vérprofi. Abból, amivel én rendelkezem, mint tudás – ami nulla –, ő az egyetlen, aki bármit is ki tud hozni”.

Hirdetés

Krausz azonban nem csupán a pozitívumokra helyezte a hangsúlyt, hanem bepillantást engedett gondolatai mélyebb bugyraiba is: „Ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon… hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban.” Ugyanakkor a kitartása és elszántsága továbbra is példaértékű: “Viszont a másik oldalon, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni, nagyon motivál, hogy bebizonyítsam magamnak és Annának, ennek van értelme! Tehát teljesen alázattal megyek neki ennek a kalandnak” – árulta el a kamerák előtt.
Ezzel az ősz tehát igazán változatos lesz a Krausz Gábor rajongók számára. Vajon sikerül-e neki az új kihívás, és milyen új oldalát láthatjuk majd a híres séfnek? Az idő megmutatja.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés