Hirdetés


A Dancing with the Stars első három szériájában a győztes mindig az volt, aki a legjobban táncolt. Gelencsér Timi, Tóth Andi, és Csobot Adél olyan produkciókat mutattak, amelyek szinte profi szintűek voltak. A legutóbbi sorozatban azonban Krausz Gábor került ki győztesként, ami sokak számára meglepetést okozott. T. Danny és a közönségkedvenc Marics Peti is sokkal jobb táncosnak tűntek, mégis Krausz nyert.

Hirdetés

A nézők döntése ezúttal más szempontokon alapult. Krausz személyes története és az, ahogy a tánc, valamint partnere, Mikes Anna segítségével fel tudott állni a nehézségei után, nagyobb hatást gyakorolt a közönségre. Ez a szerelem erejének diadala is lehetett. De vajon tényleg szerelem volt köztük, vagy valami más?

Hirdetés

“– Nagyon remélem, még táncolunk majd együtt valamikor, valahol. Valóban minden vég valaminek a kezdete, és az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni. Ha jössz velem…” – mondta Annának Krausz a kisfilmjükben. Erre a táncosnő megszorította a kezét, mélyen a szemébe nézett és bólintott.
Tény, az összes adásban az látszott, hogy Anna és Gábor kapcsolata több mint táncpartneri, és ez a győzelem után sem változott. Gelencsér Tímea megkérte Krauszt, fejtse ki azt, amit a kisfilmben mondott.
“– Ez alatt a három hónap alatt ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem és egy lelki társra találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megyünk jobbra-balra. Nyilván ezt az idő eldönti majd, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött és remélem, ezután is fog” – válaszolta Gábor a tőle megszokott tapintattal.

Hirdetés

“– Nagyon szép három hónap volt, én pedig nagyon hálás vagyok Annának, amiért végig fogta a kezemet, kísért ezen az úton. Ezt mással nem tudtam volna elérni, ebben biztos vagyok” – szögezte le a Blikknek Gábor, aki arra a kérdésre, hogy Annával köztük ez egy barátság eleje, közepe, esetleg több, sejtelmesen válaszolt: “– Bárminek a közepe, a vége vagy az eleje…”

Hirdetés

Hannaróza is drukkolt
A sztárséf legnagyobb drukkere négyéves kislánya, Hannaróza volt.
“– Nagyon sokat jelentett, hogy folyamatosan szurkolt nekem, és a kis játéktelefonjával küldözgette a szavazatokat” – mesélte a Blikknek Gábor. “– Édesapámékat folyamatosan azzal nyaggatja, hogy játsszák le neki újra és újra a produkcióinkat. Már nem meséket néz otthon, hanem Dancing-videókat. Végig motivált, hogy büszke lehessen rám.”
De nem csak ő, hanem a mamája, Tóth Gabi is örült Gábor sikerének. Vagy legalábbis gratulált nekik és Annának a győzelmükhöz, mégpedig nyilvánosan, az Insta-történetében.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés