Hirdetés


Nem sokkal ezelőtt az emberek megtudták, hogy nem megy jól Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Sokak számára meglepetés volt. Egy újságcikk szerint Gábor látta Gabit valaki mással a Fricska nevű tánccsoportból. Ez arra késztette az embereket, hogy a nő megcsalja őt.

Hirdetés

Az országban sok embert érdekelt a történetük. Mielőtt elváltak, megpróbálták orvosolni a problémáikat, de nem sikerült. Az az érdekes, hogy Gabi azt mondta Gábornak, hogy megcsalta, mielőtt mindenkinek elmondták a válásukat. Gábor hajlandó volt megbocsátani Gabinak, mert van egy lányuk, és együtt akartak maradni.

Hirdetés

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani” – mondta Krausz Gábor egyik ismerőse a Blikknek.
Az énekesnő azt állította, hogy az affér már a múlté, és a pár úgy tűnt, túl akar lépni a nehézségeken.
„Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta” – mesélte a Blikknek egyik ismerős.

Hirdetés

Azonban Krausz Gábor számára újabb sokkoló tény derült ki. Mint kiderült, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem volt csak egy átmeneti kaland.
„Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb„ – mondta az ismerős, aki szerint a sztárszakácsnak talán még a megcsalásnál is jobban fájhat az a veszteség, amit a családja tekintetében érzett.
A történet tanulságos és megrázó, és emlékeztet arra, hogy a kapcsolatok sokszor bonyolultabbak, mint azt gondolnánk. Egy dolog azonban biztos: a család és a szeretet ereje mindennél erősebb, még a legnehezebb időkben is.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés