Hirdetés


Krausz Gábor, a népszerű sztárséf és a “Dancing with the Stars” műsor egyik versenyzője, meglepő bejelentést tett a jövőjét illetően. Bár kezdetben sok kétséggel indult neki a versenynek, most már biztos abban, hogy “semmi sem lehetetlen”.

Hirdetés

A TV2 táncos showműsorában folyamatosan továbbjutó Krausz most elárulta, hogy csak most kezdi elhinni, lehetséges, hogy ő legyen a műsor végső győztese. Ez a kijelentés jelzi, hogy Krausz magabiztossága és önbizalma jelentősen nőtt a verseny során.
Krausz Gábor fejlődése a DWTS-ben inspiráló példát mutat arra, hogy a kitartás és a kemény munka meghozza gyümölcsét, még ha az ember kezdetben kételkedik is saját képességeiben. A sztárséf kijelentése nemcsak az ő személyes fejlődését mutatja be, hanem motiválhat másokat is, hogy soha ne adják fel álmaikat.

Hirdetés

“Múlt héten azt hittem, meglegyint bennünket a kiesés szele. De nem így lett, T. Danny-ék kerültek oda, amin nagyon meglepődtem, nagyon jók voltak és max pontot is kaptak a zsűritől. Nagyon megkedveltük egymást, Marics Petivel kiegészülve mi vagyunk a keménymag, titkon bízunk is benne, hogy hárman jutunk a döntőbe. De Radics Gigiék is nagyon jók, így van bőven még addig munka. Eddig is rengeteg próbáltunk, de most tényleg olyan, mintha beköltöztünk volna a próbaterembe. “

“Szombatonként is, az adás után, van egy eufória, de meg sem tudjuk élni, ki sem tudjuk élvezni, mert másnap már jövünk is vissza. Fáradtak is vagyunk, nekem is fárad a testem, egy emelés, ami eleinte hatszor is ment egymás után, most már a másodiknál elfáradok. De most már kitartok, kitartunk, mert volt itt már minden: izomláz, húzódás, betegség, volt, hogy belenéztem arccal Anna könyökébe, na meg neki sok-sok kék-zöld foltja, attól, hogy ráléptem a lábára. Mégis itt vagyunk a döntő kapujában!” – mondta a séf, akinek kislánya a legnagyobb szurkolója, aki minden adást a tévé előtt szurkol végig.

Hirdetés

“Szüleim is nagyon szurkolnak, meg persze kislányom is. A játéktelefonján még szavazni is szokott rám, nehogy kiessek. Korábban mondtam, hogy szeretném, ha büszke lenne rám, szerintem ezt már elértem! De én is bárhogy nézem: tíz táncot, tíz koreográfiát tanultam meg, csináltam meg eddig. Elképesztő érzés, hogy a nézők szavazatai alapján az első két helyen vagyunk, amiért nem győzök, győzünk eléggé hálásak lenni. Elégedett vagyok magammal, de most már nincs megállás!”– tette hozzá Gábor, aki nagyon hálás, hogy ennek részese lehet.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés