Hirdetés


A TV2 nagysikerű, Dancing with the Stars című táncos showműsora idén ősztől negyedik évaddal tér vissza. Október 14-től ismét hírességek és profi táncpartnereik fogják kápráztatni a nézőket minden egyes héten. Az idei szereplők között olyan nagyágyúk találhatók, mint Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti.

Hirdetés

A TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stanchev kifejtette, mennyire fontos szerepet töltenek be az élő showműsorok a csatorna műsorkínálatában.
“A Dancing with the Stars három sikeres évad után idén szintet lép, a showműsor Katona Andor személyében új kreatív producert kapott, megújul a díszlet és azt gondolom, hogy a hírességek névsorát nézve egy igazán különleges és izgalmas negyedik évad vár ránk, egy igazi álomcsapat állt össze”
– mondta az elnök.

Hirdetés

A műsor sztárjai között a teljesség igénye nélkül találhatjuk Radics Gigit, T. Danny-t, Sydney van den Boschot, Simon Kornélt, Hunyadi Donatellát, Marics Petit, Király Lindát, Csutit, Eszenyi Enikőt és Krausz Gábort, akinek új táncpartnerét, Mikes Annát is bemutatták, és aki elmondta: Szinte “ragyog” az új partnerével.
A Dancing with the Stars online közönsége sem marad majd információk nélkül: Gelencsér Tímea, a produkció online riportere továbbra is betekintést nyújt majd a kulisszák mögé a TV2 Play oldalán.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés