Hirdetés


Krausz Gábor élete jelentős fordulatot vett az elmúlt időszakban. A változások során vajon milyen hatással volt rá Tóth Gabi, akivel hat évig alkottak egy párt és akivel közös gyermekük is született? A Riposzt szerint Krausz életében mostanra minden a helyére került. A “Dancing With the Stars” műsorban nemcsak új szerelmet talált Mikes Anna személyében, de a páros az évadot is megnyerte, ami Krausz számára új fejezetet nyitott.

Hirdetés

A válása után Krausz Gábor személyisége jelentősen megváltozott. Rajongói szerint ez a változás részben Tóth Gabi érdeme, bár talán nem a legnyilvánvalóbb okok miatt. Az új kapcsolat és a sikerek Krausz életében pozitív változást hoztak, amelyek új perspektívába helyezik korábbi életét és kapcsolatát Tóth Gabival.

Hirdetés

Hirdetés

A több mint 10 ezer ember kedvelését elérő Instagram kép az “Élet szép” címet kapta, célozva arra, hogy Krausz Gábor végre boldog.
“Gábor, azóta élsz és ragyogsz, mióta az exed megváltott azzal, hogy kiford… Akarom mondani, kifricskásodott… Azóta tudsz mosolyogni és emberibb lenni” -írták oda kommentben.
Egy biztos, hogy mások is észreveszik, sokkal boldogabb mint valaha.
“Ez egy boldog férfi mosolya… Megérdemled, becsüld, szeresd!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés