Hirdetés

Fotómontázs: Blikk, Ringier


Krausz Gábor, a neves sztárséf, nemrégiben nyilatkozott a Mandinernek arról az embertpróbáló időszakról, amit a nyár óta él meg. A nyilvánosság figyelmének középpontjában állt, miután bejelentette válását Tóth Gabival, és ezután következtek a tévéműsorok, köztük a Dancing with the Stars, ahol kivirult Mikes Anna oldalán. Idén pedig már nyíltan vállalják kapcsolatukat, és így Krausz Gábor és a táncosnő hivatalosan is egy párt alkotnak.

Hirdetés

Krausz Gábor interjújában őszintén beszélt arról, hogy milyen kapcsolatban van most Tóth Gabival, és hogyan élte meg a válást. Emellett kitért arra is, hogy hogyan kezeli a rá irányuló fokozott figyelmet. Az interjú során a sztárséf betekintést engedett személyes életének ezen fordulópontjaiba, amelyek új szakaszt jelentenek számára mind magánéleti, mind karrier szempontjából.

Hirdetés

Tóth Gabival ilyen most a kapcsolata a válás után:
“Mindenben megegyeztünk, így aztán sikerült békésen elválni. Mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott. Felnőtt emberek vagyunk, mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb.”

Hirdetés

Így kezelte a rá irányuló figyelmet a válása miatt:
“Az online térben zajló világunkban nehéz megkerülni a híreket, az emberben pedig ott bujkál a kíváncsiság, hogy vajon mit gondolnak róla. Véleménye pedig, megszoktuk, hogy mindenkinek van, szabad országban élünk, mindenki azt ír, amit akar. Így bár nem kerestem a rólunk szóló cikkeket, amik szembejöttek velem, azokat elolvastam. Leginkább persze a Dancing With the Stars idején érdeklődtem, de nem is annyira az izgatott, hogy mit írnak a válásunkról, inkább az, hogyan ítélik meg az emberek a botlábú séf szereplését, aki szép lassan kezd feltámadni hamvaiból. Rosszindulatú emberek nyilván mindig lesznek, de aki a nyilvánosságban éli az életét, az megtanulhatta, a kommentelők csak a felszínt látják, nem magát az embert, nem a lényeg érdekli őket.”

Hirdetés

A válásáról pedig ezért nem nyilatkozott sokáig:
“Mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintás­vadász cikk jelent meg rólunk. De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért. Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés