Hirdetés


Krausz Gábor, aki nemrégiben még a magánéleti válsága miatt került a sajtó figyelmének középpontjába, úgy tűnik, új fejezetet nyitott életében. A sztárséf és Tóth Gabi énekesnő közötti válás híre után mindkét fél továbblépett: Gabi a Fricska táncegyüttes egyik tagjával találta meg a boldogságot, míg Gábor a táncba, pontosabban Mikes Annával való partnerségbe temetkezett.

Hirdetés

Ez a friss kezdet meghozta gyümölcsét a “Dancing with the Stars” műsorban, ahol Krausz és táncpartnerének lenyűgöző teljesítménye mindenkinek feltűnt. A 2023-as évad döntőjében megnyert kupa bizonyíték arra, hogy Gábor kitartóan és céltudatosan halad előre, akár a szakmai, akár a magánéleti területen.

Hirdetés

A közelmúltban Krausz egy érdekes választással hívta fel magára a figyelmet: T. Danny “Nincs nő, nincs sírás” című dalának egy részletét osztotta meg. Ez az apró gesztus sokakat arra késztetett, hogy elgondolkodjanak: vajon ez a dal szándékos utalás Gábor válására és jelenlegi életfelfogására, vagy csupán véletlen egybeesés? Bár Gábor a magánéletével kapcsolatban nem nyilatkozik, ez a kis zenei betekintés talán többet mond, mint gondolnánk.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés