Hirdetés

Fotó: Blikk


Krausz Gábor a közelmúltban megerősítette, hogy valóban romantikus kapcsolatban áll Mikes Annával. Ezt követően Tóth Gabi, az énekesnő és Krausz Gábor exfelesége egy interjúban kifejtette, hogy már egy ideje tudott exférje új kapcsolatáról és támogatja őket.

Hirdetés

Tóth Gabi az interjúban azt is megjegyezte, hogy Krausz Gábor, ő, a párja Papp Máté Bence és Mikes Anna között jó viszony van, sőt már négyesben is találkoztak. Ez a kijelentés azonban Krausz Gábort meglepte, és úgy nyilatkozott, hogy az énekesnő szavai nem teljesen tükrözik a valóságot. Ez a helyzet egy újabb fordulatot jelent a két híresség kapcsolatának történetében, ahol a nyilvános kommunikáció is fontos szerepet játszik.

Hirdetés

“Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!”
– mondta a sztárséf a Borsnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés