Hirdetés


Krausz Gábor, a népszerű sztárséf, egy jelentős döntést hozott: eltávolíttatja azt a tetoválást, amit egykor Tóth Gabi, az énekesnő arcképével készíttetett a jobb karjára. Ez a lépés azokat a változásokat tükrözi, amelyeken Krausz Gábor életében keresztülment.

Hirdetés

A tetoválás korábban a kapcsolat és az összetartozás jelképe volt, amely a szakács és az énekesnő közötti szerelmet hivatott megörökíteni. Ahogy azonban Krausz Gábor és Tóth Gabi élete más irányt vett, és mindketten másnál találták meg a boldogságot, a tetoválás már nem képviselte azt az érzést és elköteleződést, amiért eredetileg készült.

Hirdetés

Krausz Gábor döntése, hogy eltávolíttatja a tetoválást, jelzi azt a belső feldolgozási folyamatot, amelyen keresztülment a kapcsolat vége és az új életkezdés során. Ez a gesztus egyfajta zárójelet tesz a múltjára, lehetővé téve számára, hogy teljes mértékben az előre tekintésre és a jelenre összpontosítson.


„Vannak dolgok amik az örökkévalóságig tartanak. Egy tetoválás, egy szerelem vagy a házasságunk! Szeretlek” – írta egykor Krausz Gábor.

Hirdetés

Hosszú ideig sokakat foglalkoztattak a találgatások a tetoválás sorsáról, egészen addig, míg Gábor nemrég egy fotót osztott meg az Instagramon. A képen Galler András, az Indián tetoválószalonjában látható. A rajongók között szinte bizonyossá vált, hogy a Tóth Gabit ábrázoló tetoválás eltávolításra kerül, és helyére valami új fog kerülni. A nagy kérdés az, hogy Gábor és a tetoválóművész milyen új dizájnt terveztek közösen.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés