Hirdetés


Krausz Gábor és Mikes Anna története mintha csak egy meséből származna, ahol a táncosnő Gábor összetört szívét gyógyítja meg. A kapcsolatuk kezdetben óvatos volt, mindketten korábbi csalódásaik miatt, de hamarosan olyan szorosra fonódott az életük, hogy együtt kezdtek élni. Gábor kislánya is megszerette Annát, ami még inkább megerősíti a közöttük lévő köteléket.
Krausz Gábor a “Palikék világa” című műsorban úgy nyilatkozott:

Hirdetés

„Óriási Anna-szerelem van, és ezt nagyon jó látni”. Ez a kapcsolat újjáélesztette benne a hitet a család és az összetartozás erejében. Annával harmonikus és nyugodt a hétköznapjaik, legyen szó közös kirándulásokról a Dunakanyarban, romantikus pillanatokról Bécsben, vagy csak arról, hogy együtt töltik az időt Hannarózával. A boldogságuk szinte kézzelfogható.

Hirdetés

“Ez egy mese. Az pedig, hogy megnyertük a versenyt, csak hab a tortán. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!” – mesélte korábban Palikék műsorában Anna.
Jöhet az esküvő?
A Meglepetés magazin szerint éppen ezért “esküvőért kiállt” a kapcsolatuk, és kiemelték, hogy a rajongók is így látják:

Hirdetés

„Anna olyan, mint Hamupipőke a mesében, kedves és bátor. Csupa szív, jó a hangja és gyönyörű. Gábor nem az aranyhalat fogta ki, hanem a gyémántsellőt!” – írta a páros egyik rajongója.
„Gábor! Ezt a lányt azonnal vedd feleségül! Együtt fogtok megöregedni. Egymáshoz illő pár vagytok. Nem hiszem, hogy értékesebb embert találnál nála” – vélekednek sokan egyettértésben.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés