Hirdetés


Szeptember 4-én újra a képernyők elé ülhetnek az ínyencek és a főzős műsorok rajongói, hiszen indul a Séfek Séfe ötödik évada. A három vezető séf, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor vezetésével ismét izgalmas gasztronómiai csaták veszik kezdetüket.

Hirdetés

A rajongóknak érdemes lesz figyelniük, hiszen a műsorban rejlő dinamikák a konyhán túlra is kiterjednek. A verseny struktúrája az előző évadokhoz hasonlóan épül fel, de minden bizonnyal új és meglepő fordulatokkal találkozhatnak a nézők.
A versenyben való továbbjutáshoz nem elég egy séf dicséretét megnyerni, a versenyzőknek legalább két zsűritag szavazatára van szükségük. A tréningek és a csapatképződés után 18 fő versenyző küzd tovább a győzelemért, ahol a naponta megújuló kihívások sora vár rájuk.

Hirdetés

A műsor izgalmai mellett az előzetesek is komoly érdeklődést keltettek. Egy váratlan esemény miatt a nézők bizonyára szívesen ülnek le a képernyő elé hétfő este.
A műsor ajánlójának legvégén láthatjuk, amint Krausz Gábor kap egy jókora pofont, a hétfő esti adásból minden bizonnyal kiderül, miért került erre sor.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés