Hirdetés


Kritikus szavakkal illette a mai tehetségkutató műsorokat Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese. Úgy véli, hogy a tehetségkutatók, mint az X-Faktor, már rég nem az igazi tehetségek feltárásáról szólnak, hanem az érdekes karakterek promóciójáról, akikből a televíziós csatornák profitot remélnek.

Hirdetés

“Hát tudjuk, hogy működik ez. Kamu az egész, full kamu. És nem azok nyerik meg a tehetségkutatókat, akinek meg kellene nyerni, hanem aki most már érdekes. Elmentek a műsorok egy valóságshow-irányba, és már rég nem az éneklésről szólnak, hanem hogy ki az, aki érdekes, és ki az, akiben látnak fantáziát.” – fejtette ki a Szembe Sorel podcastban.
Az énekes azt is hozzátette, hogy egyes döntéseket nem is a zsűri hoz, hanem a háttérben dolgozó műsorszerkesztők. Sipos hallomásból úgy tudja, hogy előfordult már, hogy a műsorszerkesztők a zsűri fülébe súgtak döntési tanácsokat a show folyamán.

Hirdetés

A beszélgetés során Sipos Péter Oláh Ibolyát is említette, a Megasztár egykori versenyzőjét: “Nála tehetségesebb csajt én keveset láttam, elképesztően jó hangja van. Én azt gondolom, hogy ő nagyon sok évet elfecsérelt. Amikor ő ott volt a csúcson, és ha megragadja a sikert, akkor nagyon nagy karriert futhatott volna be, de nem élt a lehetőségekkel annyira.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés