Hirdetés


Kulcsár Edina, az ismert szépségkirálynő, aki jelenleg második gyermekét várja G.w.M rappertől, ismét örömteli hírt osztott meg a nagyközönséggel. Edina és férje, G.w.M közös életüket nyíltan megosztják a közönséggel, aminek eredményeképp gyakran kapnak kritikát is. Azonban ez nem szegi kedvüket, hiszen a reality-show műsorukban bepillantást engednek életük számos aspektusába.

Hirdetés

A legutóbbi bejelentésben Kulcsár Edina egy vadonatúj egyterű autó mellett áll, kezében egy gyönyörű virágcsokorral. A posztban megosztott kép mellett a szépségkirálynő kifejezte örömét, ami a követői számára is biztosan nagy boldogság.

Hirdetés

“Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle!🙈 Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.😅

Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom.✨ Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is!❤️ Le sem lehet írni, hogy milyen érzések vannak bennem..🥹 Nagyon-nagyon-nagyon-naaaagyooon hálás vagyok és nagyon boldog!”

Hirdetés

A bejegyzést, amelyhez vegyes hangvételű megjegyzések érkeztek – sokan “rongyrázásnak” titulálják Edina megnyilvánulását, és úgy gondolják, nem kéne ilyen dolgokkal felvágni – itt tudod megtekinteni.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés