Hirdetés

Marcus mágus – Fotó: Ringier Archívum


Marcus mágus, egy ismert tarot- és cigánykártya jós, előrejelzéseket tett Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatára vonatkozóan. A jóslat szerint bár a párnak sok öröm várható az évben, egy nagy botrány is előttük áll.

Hirdetés

Tóth Gabi, akit a tavalyi évben több változás is érintett, Krausz Gábortól való válása után Papp Máté Bencével kezdett együtt mutatkozni. Marcus szerint ez a kapcsolat szenvedélyes, de óvatosan alakult ki, mivel Gabi múltbeli csalódásai miatt óvatos volt. A jós elmondása szerint Gabi házassága többek között a férje karrierközpontúsága miatt ment tönkre.

Hirdetés

A jóslat szerint Gabi és Bence kapcsolatában egyelőre nem várhatóak nagyobb viták vagy konfliktusok, a páros biztos a kapcsolatukban. Azonban a válás feldolgozása még mindig nehézkes Gabi számára, és a jogi procedúrák is megviselik majd őt. Marcus jóslata szerint az év második felében a pár bejelentheti, hogy össze szeretnének házasodni, de közös gyermek még nem várható a közeljövőben.
Marcus hozzátette, hogy Gabi kollégái között ellenségek is lehetnek, és egy olyan személy is van, aki ellenzi a házasság megszüntetését és próbált a háttérből beavatkozni, de ez végül nem sikerült. A jóslat szerint ez a személy valószínűleg egy családtag lehet, aki szerette volna, ha Gabi és a sztárséf együtt maradnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés