Hirdetés


Többen is üzenetet küldtek Kocsis Tibornak, miután bevallotta, hogy meleg.
Kocsis Tibor D. Tóth Krisztina Elviszlek magammal című műsorában árulta el, hogy h o m o s z e x u á l i s. Később meg is mutatta szerelmét az Instagram-oldalán, egy közös fotót tett közzé.

Hirdetés

Az X-faktor 2011-es szériájának győztese a műsorban azt is elmondta, hogy László már el is jegyezte őt.
„Gyűrű van az ujjamon, ez egy eljegyzési gyűrű, Lacitól kaptam. Nagyon szeretném, ha összekötnénk az életünket valamilyen formában, és erre vannak is terveink természetesen. Regisztrált élettársi kapcsolat, ami ma Magyarországon egy lehetőség. Nagyon örülünk neki, hogy ez van, sok jogosultságot ad, és sokat nem ad”– mondta Tibor.

Hirdetés
Az énekes elmondása szerint a kapcsolatuk biztos lábakon áll, és nem csinálnak titkot a szerelmükből. Mind a ketten viselik az ékszert, ráadásul a karjukon is van egy közös tetoválás, ami ugyancsak az összetartozásukat szimbolizálja.
A coming out-ja után Tibor rengeteg üzenetet kapott a közösségi oldalán; Polyák Lilla az alábbi sorokat küldte neki:
„Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma semmilyen formában nem trendi itthon ‘másnak’ lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságért.

Hirdetés
Büszkék vagyunk rád, Tibó! Csodálatos ember vagy! Szeretünk”Wolf Kati ezekkel a szavakkal gratulált az énekesnek:
„Tibó és Laci, szuper barátaim, bátrak, jószívűek, okosak és értékesek! És én nagyon boldogan olvasom itt a kommenteket is, milyen jó látni, hogy értelmes, normális lelkületű emberek követnek! Igen, mindenki szerethesse azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó”

Hirdetés
Címlapfotó: illusztráció
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés