Hirdetés


Galambos Lajos, a közismert Lagzi Lajcsi, jelenleg börtönbüntetését tölti, ám a szabadulásával kapcsolatos hírek mellett egy másik izgalmas történet is felmerült a zenész életében. A fókuszban ezúttal Lajcsi mocsai kastélya áll, amely a luxuspiac figyelmének középpontjába került.

Hirdetés
Hirdetés

Az ingatlan kezdetben 13 millió euróért került meghirdetésre, ami mindenki számára észrevehető volt. A lenyűgöző, 33 szobás birtok ára először 5,1 milliárd forintról 4,9 milliárdra csökkent, majd váratlan fordulatot vett az események sora, amikor az ingatlan eltűnt a hirdetési oldalakról. Ekkor kezdődtek a találgatások a kastély sorsáról: vajon eladták, vagy a család mégis megtartja?

Hirdetés

Az Origo értesülései szerint a birtok sorsa teljesen más, mint amire sokan gondoltak. A birtok egy része, amelyen egy 420 négyzetméteres vadászház is található, külön kerül értékesítésre. Ez az ingatlan 235 millió forintért megvásárolható. Ebben a házban élt egykoron Lagzi Lajcsi is, miután házassága megromlott és kiköltözött a 2000 négyzetméteres főépületből.
A zenész birtokának ez a váratlan fordulata új fejezetet nyithat Lagzi Lajcsi életében, és lehetőséget teremthet számára, hogy a börtönből szabadulva új alapokra helyezze pénzügyi helyzetét.

Hirdetés

“Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra. Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott” – mondta az ingatlanos a Borsnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés