Hirdetés


Galambos Lajcsi, akit három év és hat hónap szabadságvesztésre ítéltek, jelenleg a baracskai börtönben tölti napjait. Ebben az időszakban megbízottjai küzdenek, hogy értékesítsék a művész mocsai ingatlanát, amely a Story magazin szerint nem kis kihívást jelent. Az énekes először hét évvel ezelőtt 2,5 milliárd forintért kínálta eladásra a luxusbirtokot.

Hirdetés

A kevés érdeklődő láttán 2022-ben már 3,6 milliárd forintot szeretett volna kapni érte, végül pedig úgy döntött, hogy a birtok egy részét megtartja magának, a többit pedig kisebb parcellákra osztva, különböző árakon, 60, 165 és 235 millió forintért hirdeti meg.

Hirdetés

Akit érdekel a teljes, 4,9 milliárd forint értékű ingatlan, az egy igazán pompás kastélyt kap az összegért: 1868 négyzetméter alapterület, 33 szoba és 22 fürdőszoba áll a leendő tulajdonos rendelkezésére. A kastélyon belül megtalálható egy képgaléria, nappali, könyvtár, étkező, gourmet konyha, kamra, veranda, zongoraszoba, társalgó, személyzeti fürdőszoba és mosdó.
A birtokon kívül egy fűtött udvari medence, zeneszoba és sportterem is helyet kapott. A szabadidős tevékenységek szerelmesei lovardát, íjászteretet, vadászterületet és halastavat is találnak a területen, így a birtok minden igényt kielégít.

Hirdetés

Galambos Lajos árulja mocsai birtokát / Fotó: Ringier

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés